Soyulduğu halde gülen adam hırsızdan bir şey çalmış demektir, boş yere üzülen ise kendi kendini soyar. william shakespeare
M.
M.Z.S

MUTLU OLALIM ;

Yorum

MUTLU OLALIM ;

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1127

Okunma

MUTLU OLALIM ;

Sevgimin sesini dinle
Bu sevgiyi yaşayalım seninle
Doyasıya mutlu olalım beraberce
Yüreklerimiz bir birimizin olsun

Seviyorsun biliyorum gözlerinden belli
Bir hiç uğruna terkedme sevgimizi
Canımı veririm yeter ki de peki
Yüreklerimiz bir birimizin olsun

Her gün yaptığım duvam gibisin
Hem benimlesin hem değilsin
İçimde ölmeyecek sevgisin
Yüreklerimiz bir birimizin olsun


M.Z.S.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Mutlu olalım ; Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mutlu olalım ; şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MUTLU OLALIM ; şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL