Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Ağırdağ
Ağırdağ

BEKLEDİM SENİ

Yorum

BEKLEDİM SENİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

703

Okunma

BEKLEDİM SENİ


BEKLEDİM SENİ

Bana kızsan’da sana domadım
Seviyorum seni asla caymadım
Yıldız gibi gökyüzünde kaymadım
Bağrımda taşlarla bekledim seni

Canı gönülden adını andım
Alay etsen’de sözüne kandım
Umut kesmedim gelirsin sandım
Elimde kuşlarla bekledim seni

Beni anlamadan bana kırılma
Aşığım sana sakın darılma
Yolumuz uzak diye yorulma
Ağarmış saçlarla bekledim seni

Kaderin önüne geçemez oldum
Susamış çiçeğe benzedim soldum
Eğer gelmezsen anlaki öldüm
Gözümde yaşlarla bekledim seni

Cemal’im hayale kapılıp gider
İnsanın ömrü elbette biter
Sevgisiz insan kendine eder
Uykuda düşlerle bekledim seni

Ağırdağ 15/02/2013

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bekledim seni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bekledim seni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEKLEDİM SENİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL