Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
cemalus
cemalus

SEN

Yorum

SEN

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

953

Okunma

SEN

SEN



Bu gece
Saat sıfır beş
Ben öyle
On iki on beş
Gökyüzü parçalı bulutlu
Görülen bir iki yıldız
Ortam sus,pus,ıssız
Ben gözleri kapanmayan
Aklımdan çıkmayan sevdiğim sen...


Cemal USTA






Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Mehmet Turgut
Mehmet Turgut, @mehmetturgut
15.2.2013 08:46:16
Kısa ve öz
Anlamlı
Kutlarım
Yüreğinin sesi daim olsun dilerim
simin
simin, @simin
15.2.2013 00:30:57
şiir çok yeterli olmuş, fazlası belki çok gelirdi, ama belki böyle bir kalemden fazlası da hoş gelirdi.
şiir görünüşü ile, sadeliği ile çok güzel, ruha dokunucu,

haddimize değil elbet ama tebrikler


gönlünüzce
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL