Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
VURGUN
VURGUN

Anımsamalar_7

Yorum

Anımsamalar_7

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1426

Okunma

Anımsamalar_7

Anımsamalar_7





Hatırımdayken hala


hani yağmur gibi
eski bir şeyli


bulutlar gibi
hep kızıl siyah
gürültülü şiddetli
kopacak gibi sanki
ki hatrımdayken hala

tamda yağacak gibi
neyse ki
eski bir şeyli

sanki şiir şiir
bitecek gibi

gitsek ya o an
gitsek ya yağmadan
sonra gün güneş

gitsek diyorum
gitsek ya yağmadan
birden bire


...


geç oldu değilmi yine
yine yetişemedik
bu geç kalışların
bu anımsayışların

şiirsıklam susuşların

hatrımdaydın hala ..
sırılsıklam hatta
hatta birbirimizden
ıpıslak öyle
geçemezken daha
geç oldu yine değilmi

hep sonradan yine
ve hiç sormadan
birde
birden bire
hemde bile bile


Anımsadık ya yine
...

yağmur gibi
eski bir_şey_li










sus oluşunda saklı

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Anımsamalar_7 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anımsamalar_7 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Anımsamalar_7 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL