Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Hamdin
Hamdin

NE GÜZELDİR ALLAH YOLU

Yorum

NE GÜZELDİR ALLAH YOLU

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1256

Okunma

NE GÜZELDİR ALLAH YOLU

Ne güzeldir Allah yolu
Neşe huzur ile dolu
O her şeyin sahibidir
Bize hayat veren odur

Dönüşler ancak onadır
O derdimize devadır
Ondan başkası yalandır
Bize hayat veren odur

Secde et onun yolunda
Neler vaad etmiş katından
Bir tek o olsun aklında
Bize hayat veren odur

Merhameti çoktur onun
Cehennem olmasın sonun
Ona gidecek son yolun
Bize hayat veren odur

06.08.2012

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ne güzeldir allah yolu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ne güzeldir allah yolu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NE GÜZELDİR ALLAH YOLU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL