Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
gölgeli meşhur

Senin İçin

Yorum

Senin İçin

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

732

Okunma

Senin İçin

SENİN İÇİN

Şiirler yazarım kömür gözüne
Besteler yaparım kara kirpiğe
Türkümü söylerim siyah saçına
Sazının teline vur benim için

Gönlümde sevgi çok, hep senin için
Elimde çiçek var, tek senin için
Dilde iltifat bol, bir senin için
Kalp yürekli çarpar, ilk senin için

Gözünü kör edip bu deli oğlan
Gözyaşını içip akar toprağa
Yağmur olup yağar gönül bahçene
Gülün desenine dokunmak için

Dağa baş kaldırdım, gül senin için
Belalara düştüm, bil senin için
Hapse girdim gel de gör senin için
Ölüp te dirildim, can senin için.

FATİH GÜLER

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Senin için Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Senin için şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Senin İçin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL