Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
anemon55
anemon55

ON İKİ YERİNDEN

Yorum

ON İKİ YERİNDEN

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

856

Okunma

ON İKİ YERİNDEN








ON İKİ YERİNDEN



Öfkeleri,sancıları,elimizde kalanları...

Yine kan dolu gecelerde sabahladık seninle,
Yine öfkeleri doldurup içtik usul,
Yine kandırdık kendimizi ‘seviyoruz’ diye.

Yine tomarla çiçek topladık bahçemizden,
Yine tohumları sakladık bir daha kine,
Yine azalttık içimizde kalanları tek tek.

Yine var olsun istedik yok ettiklerimiz,
Yine büyüsün dedik söktüklerimiz,
Yine baharları özledik kış mevsiminde.

Yine bitirdik başlamak düşüncesiyle,
Yine eskittik düşleri yeniymişçesine,
Yine vurduk zamanı on iki yerinden.

Öfkeleri,sancıları,elimizde kalanları...

Yine daldık uykuya,
Hayatın en güzel yerinde!


11.01.2003

TALAN AYŞE KANCA

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
On iki yerinden Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz On iki yerinden şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ON İKİ YERİNDEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
haykırış
haykırış, @haykiris
2.12.2007 14:09:27
tüketmeye alışmışız. zamanı, sevdayı öyle ki hüznü bile tüketiyoruz...
tebrikler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL