Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Nalan Uzer
Nalan Uzer

ENAYİ

Yorum

ENAYİ

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

631

Okunma

ENAYİ


sağımda solumda
her şey yolunda
yanlış olmaz
onda..

oysa
ne salaksın
sen ya..

kibarca "enayi" diyelim
adına
daha uydu galiba..

Nalan Uzer

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Enayi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Enayi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ENAYİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
cendam
cendam, @cendam
30.1.2013 22:18:20
mizah gibi mısralar şairi kutlarım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL