Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Necatik
Necatik

OLMUYOR İŞTE

Yorum

OLMUYOR İŞTE

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2326

Okunma

OLMUYOR İŞTE

OLMUYOR İŞTE


Yetmezmi peşinden koştuğum gönül
Yolunda ölsem de, gelmiyor işte
Az mı geldi dile düştüğüm gönül
Yüzüme bakıp da, gülmüyor işte

O çevirmiş gayrı benden yüzünü
Unutmuş verdiği vuslat sözünü
Ağlamaktan kör etsem de gözümü
Bak ne çektiğini bilmiyor işte

Fayda etmiyor çektiğim oy, oylar
Gülü boş vermiş de goncayı paylar
Boş yere geçiyor haftalar, aylar
Ne yapıp ne etsem, olmuyor işte

Aklım sıla oldu ben ise gurbet
Ne bakışır olduk nede bir sohbet
Araya koymuş da, kin ile nefret
Hiç bir söz yerini, bulmuyor işte

Beni her derdine, ettikçe köle
Peşinde koşmaktan geldim ne hale
Bahçemde solarda gül nergis lale
Gelip de bir tutam, almıyor işte

Necati der gör bak nasıl inletir
Şu feryadım az mı kulak çınlatır
Hangi aşık, bunu böyle anlatır
İki satır yazıp, salmıyor işte

Necati KEÇELİ
İZMİR 28.01.2013

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Olmuyor işte Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Olmuyor işte şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
OLMUYOR İŞTE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL