İnsanlar sizden, onları tenkit etmenizi isterler, fakat asıl istedikleri onları övmenizdir. w. somerset maugham
zaferyolu
zaferyolu

BAKIŞLARIN BENİ KAHREDİYOR

Yorum

BAKIŞLARIN BENİ KAHREDİYOR

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

818

Okunma

BAKIŞLARIN BENİ KAHREDİYOR


YÜZÜN GÜLÜCÜKLER SAÇIYOR
GENÇ GÖNLÜM SENİ ARIYOR
NE OLUR ÖYLE KEDERLİ BAKMA
BAKIŞLARIN BENİ KAHREDİYOR
…………………………………………………….

SEVGİNDEN SARHOŞ OLUYORUM
BAKIŞINDAN MAHRUM KALIYORUM
NE OLUR SANA YALVARIYORUM
BU AŞKI YARIDA BIRAKMA
……………………………………………………..

KALBİNE DELİLER GİBİ VURULDUM
SENİ GÖRMEDİĞİM AN KAHROLDUM
YAKAN BAKIŞLARINA VURULDUM
O BAKIŞLAR MUHARREM ‘İ KAHREDİYOR

1 EYLÜL 1987 - AVŞA ADASI

YAZAR : MUHARREM DALKIÇ

ŞAİR MUHARREM EZBERBOZAN ŞİİRLERİ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bakışların beni kahrediyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bakışların beni kahrediyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BAKIŞLARIN BENİ KAHREDİYOR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL