bir dilim ekmekte, acı çeken taneleri, bir bardak suda,dagların sancılarını, kar tanelerinde hırsın sedalarını, gezdigin yerlerde kirlenen acıları duydum.
körü körüne, seni tanımadan aşkına, düşünmeden aşk sandıgım cehenneme, yıllarca farkedemeden yanılarak, gezdigin yerlerde gezerek aglayan beni gördüm.
Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Değerli kardeşim.çok güzel ve anlamlı bir şiirdi.şiirde çekilen aşk acısı harika bir şekilde dile getirilmiş. İlişkileri bir bebek gibi düşünmek lazımdır. Bebeğinize birkaç yıl bakıp sonra "Nasıl olsa kendi kendine büyüyor," deyip bir kenara mı atıyoruz? Aşkımıza sahip çıkmak ve her aşamasında ona emek vermeye hazır olmak gerektir.Kişilerin Birbiriyle ilgilenmesi, birbirini özlemesi gerekir.Konuşmak, fikirleri paylasmak ve sorunları, büyüyüp çözümsüz hale gelmeden oturup tartışmak gerekir ama kavga çıkarmadan. Kısacası, iki kişininde gayret göstermesi, yorulup, terlemesi ve bu uğurda emek sarfetmesi gerekir değerli kardeşim.
Değerli kardeşim, şiiriniz çok güzel ve çok anlamlıydı.kutlarım.puanım tam. şimdi şiirinize ve yorumumu uygun iki güzel söz veya bir şiir ekliyorum. ekliyorum.Hoşçakalın.
ANLARSIN Olsa da peşinde pek çok sevgili Hiç kimse sevemez ben gibi seni Ne çıkar bilmesen kadir kıymeti Gün gelir anlarsın ararsın beni
Kaybolur gençliğin güzelliğinde Bir kuru dal kalır gülün yerinde Ben gibi yanarsan günün birinde O zaman anlarsın ararsın beni
Kapında kul köle olmuşum işte Hatırlarım seni hayalde düşte Bulunsam yeridir bin serzenişte seslenişte Ölürsem anlarsın ararsın beni. İLKAN SAN
NOT.sevgili arkadaşım.eşimin kanseri metastas yaptığı için kemoterapi alıyor.bende onunla meşgul olmak zorundayım.Eskisi, gibi favorilerimi, dolaşıp şiirlerini okuyamıyorum.Ancak benim şiirimi okuyanların şiirlerini okuyup yorumlayabiliyorum.buda en az 10 günümü alıyor.tabii her şiire yetişemiyorum.kusuruma bakmayın.sizleri asla unutmuş değilim.selamlarımı gönderiyorum ,iyi günler diliyorum.,sağlıkla kalın......
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.