Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
sıtkı
sıtkı

BİTMEZ DÜNYADA

Yorum

BİTMEZ DÜNYADA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

718

Okunma

BİTMEZ DÜNYADA

BİTMEZ DÜNYADA

Kağıt kalem alıp yazsam
Dertlerimi sıralasam
Dünya aleme duyursam
Bitmez dünyada dünyada

Artar eksilmez dertlerim
Viran olmuş hep bağlarım
Bülbüldüm sustu dillerim
Ötmez dünyada dünyada

RONEDİ dertli doğmuşam
Gam yükünü sırtlamışam
Benim gibi garip yüzü
Gülmez dünyada dünyada

sıtkı demir aşık RONEDİ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bitmez dünyada Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bitmez dünyada şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİTMEZ DÜNYADA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL