Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
mehmet sancak
mehmet sancak

attın beni zındanlara

Yorum

attın beni zındanlara

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1066

Okunma

attın beni zındanlara

Attın Beni

kör karanlık gecelerde
Hep İsmini Sayıkladım,
Kara Kara Düşündüm,Kendi Kendime
Bir Çıkar Yol Bulamadım.

Attın Beni, Attın Beni
Zındanlara Attın Beni
Çaresizlik İçindeyim
Çekeceğim Bu Çileyi.

Kırma Umutlarımı Dedikce sana
Anlamadın Bir Türlü, Anlatamadım,
Sevmediysen Güzelim,Ben ne Yapayım
Birdaha Birdaha Yalvaramadım

Attın Beni Attın Beni
Zındanlara Attın Beni
Çaresizlik İçindeyim
Çekeceğim Ben Bu Çileyi

mehmet sancak
duyguların şairi boyabat.lı

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Attın beni zındanlara Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Attın beni zındanlara şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
attın beni zındanlara şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL