Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
micingirt
micingirt

Mısralarım

Yorum

Mısralarım

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1277

Okunma

Mısralarım

Mısralarım

İçimde kıpırtılar, neşe bir kum tanesi,
Hüzne bulanıyorum Müştâk çilehanesi.
İnsanlık beşiğinin dokunuş çarşısında,
Söyleyin mısralarım ben neyin avanesi!
İçimde kıpırtılar, neşe bir kum tanesi.

Çığlıklar ve susuşlar, yalnızlıkların sesi,
Gözyaşlar aşk içinde, yaşam aşk hendesesi.
Vuslatın avlusunda, Leyla’nın karşısında,
Söyleyin mısralarım, ben neyin divânesi!
Çığlıklar ve susuşlar, yalnızlıkların sesi…

21.01.13 Bursa

Ömer Ekinci Micingirt

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Mısralarım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mısralarım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mısralarım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL