Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Mecburi
Mecburi

BİZE YAKIŞIRMI

Yorum

BİZE YAKIŞIRMI

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

913

Okunma

BİZE YAKIŞIRMI

BİZE YAKIŞIRMI

Seninle beraber yaşlanmak varken
Sonsuzluğa beraber gitmek varken
Sevenlerin örnek alması varken
Bu ayrılık bize hiç yakışırmı

Sen mutluluğu isteyebilirsin
Mutlu yuvamızı kurabilirsin
Beraber ölmek isteyebilirsin
Ölmeden ölmek bize yakışırmı

Arkamızdan insanlar ne diyecek
Bizim sevdamızı kimler yazacak
Bu sevdalıları kim anlayacak
Bu yalnızlık bize hiç yakışırmı


Mehmet Ali Akbaş (Mecburi)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Bize yakışırmı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bize yakışırmı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİZE YAKIŞIRMI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL