Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ozansevdai
ozansevdai

HAKLISIN DÜNYA

Yorum

HAKLISIN DÜNYA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

853

Okunma

HAKLISIN DÜNYA

HAKLISIN DÜNYA



ÇEKEN BİLİR DÜNYA SENİN KAHRINI
BİLEN VARDIR BİLMEYENE NE DEYİM
YARALILAR DÖKER GÖZDEN YAŞINI
SİLEN VARDIR SİLMEYENE NE DEYİM

YETER MİSAFİRİM GEZDİRDİN SÜRGÜN
ALDANDIM GÜNEŞE BATACAK BİR GÜN
CANANI ARADIM AGLADIM HER GÜN
GELEN VARDIR GELMEYENE NE DEYİM

ARİF OLAN SÖYLER GÜZEL SÖZÜNÜ
ATEŞ YAKMAZ CAHİL OLAN ÖZÜNÜ
ÇEVİRDİM DOSTA GÜLEN YÜZÜMÜ
GÜLEN VARDIR GÜLMEYENE NE DEYİM

SEVDAİYİM GEZDİM VUCUT ŞEHRİNİ
YÜZÜYORUM TERSE AKAN NEHRİNİ
İÇEN BİLİR AŞKIN ACI ZEHRİNİ
ALAN BİLİR ALMAYANA NEDEYİM

OZAN SEVDAİ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Haklısın dünya Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Haklısın dünya şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HAKLISIN DÜNYA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL