Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
İlhami karlıdağ
İlhami karlıdağ

BİRGÜN KATİLİM OLACAKSIN

Yorum

BİRGÜN KATİLİM OLACAKSIN

( 2 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

758

Okunma

BİRGÜN KATİLİM OLACAKSIN

BİRGÜN KATİLİM OLACAKSIN

YİNE HÜZÜN SABAHI,KARŞILADI GÖNLÜMDE
SEN HA VARSIN HA YOKSUN,NESİN SANKİ GÖZÜMDE
BEN DELİ BEN SUSKUN,BİR HIRS VAR BEYNİMDE
MERAK ETME BİR GÜN KATİLİM OLACAKSIN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Birgün katilim olacaksın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Birgün katilim olacaksın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİRGÜN KATİLİM OLACAKSIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
asude_vuslat
asude_vuslat, @asude-vuslat
2.2.2013 09:47:47
5 puan verdi
yürek yangın yeri...

kısa öz anlatmış şair,ama anlayanın arif olması şart.

tebrikler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL