Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
TC Sami Arlan
TC Sami Arlan

Uçsun bulutlara..

Yorum

Uçsun bulutlara..

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

824

Okunma

Uçsun bulutlara..

Uçsun bulutlara..

Sus hayat sus artık
Kandırma beni
Ellerimde sevda
Nasirlarım kanadı.

Sürme yaşlarıma
Sahte merhemlerini
Eskiden olduğu gibi
Kandırma beni.

Mert değil seven gönüller
Mertlik yok kanayan vicdanlarda
Sessizce yaşamalısın acılarını
Kadere değil içindeki yalnızlığa
Çaresizliğe ağlamalısın.

Sana değil isyanlarım kendime
Bırak sahte neşe verme
Şu gariban gönlüme
Bir çare gönül kayıp olsun
Uçsun bulutlara
Karışmasın hiç bir bahara..

Sami Arlan..

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Uçsun bulutlara.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Uçsun bulutlara.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Uçsun bulutlara.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Kardelen_-3372
Kardelen_-3372, @kardelen--3372
14.1.2013 15:23:32
Guzeldı aşk a sıtem dolu dızelerdı tebrıkler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL