Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Çile Vapuru
Çile Vapuru

İYİLİĞE HASRET

Yorum

İYİLİĞE HASRET

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

622

Okunma

İYİLİĞE HASRET

İYİLİĞE HASRET

Taşıma hayatta kin ile nefret,
Haline daima gönülden şükret,

Şu nefis değimli bizi ayartan,
Hak yolu varken yoldan çıkartan.

Görünmesin şu dünya toz ile pembe,
Aslında her şey bize bir hile,

Çevrene sevgiyle bak sevgi bulasın,
Kin ve nefreti gönülden at mutlu olasın.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İyiliğe hasret Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İyiliğe hasret şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İYİLİĞE HASRET şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
yaşlandım artık
yaşlandım artık, @yaslandimartik
4.1.2013 10:59:52
5 puan verdi
çok haklısınız efendim..
yüreğiniz var olsun..
selam ve saygılar..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL