Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
ceyhuni
ceyhuni
VİP ÜYE

DAHA DÜN GİBİYDİ

Yorum

DAHA DÜN GİBİYDİ

( 2 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

822

Okunma

DAHA DÜN GİBİYDİ

DAHA DÜN GİBİYDİ

Hanife Çakıllı Teyzemize Dualarla…

Daha dün gibiydi sohbetlerimiz
Bugün ötelere göçüp gitmişsin
İnancımız o ki hem de tertemiz
Kanatlanıp göğe uçup gitmişsin


Bu dünyanın huyu böyledir elbet
Herkes çeker gider biter de nöbet
Yudum- yudum gelir ecel bir şerbet
Bir kadeh sunulmuş içip gitmişsin


Günlerin doluydu yok idi boşun
Bildiğimiz şu ki nurluydu koşun
Resûlullah olsun ebedi komşun
Ektiğin mahsulü biçip gitmişsin


Sekineler bulsun oğul- kızların
Hatırlansın ciddi, nezih pozların
Kulağımda çınlar gülce sözlerin
Uğrayıp yuvana geçip gitmişsin


Yılın son anları günlerden Pazar
Dostların hüzünle kazıyor mezar
CEYHUNİ kalbiyle bir şiir yazar
Zahmetten Rahmete kaçıp gitmişsin


30 Aralık 2012
CEYHUNİ
(Mustafa AVCU)

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Daha dün gibiydi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Daha dün gibiydi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DAHA DÜN GİBİYDİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL