Aklımı kaybetseydim en öne atılırdım Yılbaşı bugün derdim noelle katılırdım.
Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yılbaşında hindi kesmek örf, adet ve geleneklerimize aykırıdır, hem de külliyen haramdır. Almış bulunduğunuz hindileri keserseniz maazallah dinden bile çıkarsınız; o yüzden o hindileri bana gönderin; ben de onları israf etmeden uygun bir yere göndereyim.
Yılbaşına yaraşı bir beyit. Takdir etmesin de neylesin Seyit? Saygılar, yeni yılda olmasın kaygılar.
Yılbaşında hıristiyanlar gibi yılbaşı kutlamak günaha sokar,ne var bunda canım demek mazallah dinden çıkarır.İnanan inansın inanmayan inanmasın kendi bileceği iş.
Yılbaşında hıristiyanlar gibi yılbaşı kutlamak günaha sokar,ne var bunda canım demek mazallah dinden çıkarır.İnanan inansın inanmayan inanmasın kendi bileceği iş.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.