Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
tanerozdemir07
tanerozdemir07

ŞARAP, BADEM İÇİ, KARANLIK

Yorum

ŞARAP, BADEM İÇİ, KARANLIK

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1485

Okunma

ŞARAP, BADEM İÇİ, KARANLIK

Baştan bir heyecan ,baştan etkilenme..
Baştan dokunma, baştan titreme..
Baştan bi koku süsledi..
Yine hatırladı beynim..emin olamadı..
Sarhoşa döndü..
Emin olduğunda gidiyordun,
Doyamadı…

taner özdemir

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Şarap, badem içi, karanlık Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şarap, badem içi, karanlık şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ŞARAP, BADEM İÇİ, KARANLIK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
_hiç kimse
_hiç kimse, @hic-kimse3
25.12.2012 14:29:35
emin olsanda olmasanda, giden gitmiştir :)

ardından bentler, beyitler dökmeye değer mi ki?

yüreğe sağlık..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL