Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
evren ve ben
evren ve ben

KADERLERİNE TERK EDİLEN 543

Yorum

KADERLERİNE TERK EDİLEN 543

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

852

Okunma

KADERLERİNE TERK EDİLEN 543

SOKAKLARA ATILAN KADERLERİNE TERK EDİLEN
YAŞAMA HAKKI SANKİ YOKMUŞ GİBİ DAVRANILAN
DIŞLANILAN BİR YARINI BİR GELECEĞİ
BARINACAK SIĞINA BİLECEĞİ BİR YERLERİ OLMAYAN
SEVGİSİZ ŞEFKATSİZ SAHİPSİZ KALA KALAN
UZANA BİLECEK YARDIM ELİ BULUNMAYAN
UMUTLARI ÖZ GÜVENİ YOK OLMUŞ
SOKAKLARI MESKEN TUTAN
KADINI ERKEĞİ ÇOCUĞU
GENCİ YAŞLISI İLE
SOKAKLARIN İNSANLARI ONLAR
KİMİLERİ CANİLERİN SAPIKLARIN
ORGAN MAFYASININ
ÇETELERİN GANGSTERLERİN
ZALİMLERİN KURBANI OLURLAR
BAŞLARINA GELMEDİK FELAKET KALMAZ
BİR HAYVANA VERİLEN DEĞER ONLARA VERİLMEZ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Kaderlerine terk edilen 543 Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kaderlerine terk edilen 543 şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KADERLERİNE TERK EDİLEN 543 şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL