Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Haydar Ünver
Haydar Ünver

YAZIKLAR OLSUN

Yorum

YAZIKLAR OLSUN

( 2 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

822

Okunma

YAZIKLAR OLSUN


Şifa saçan ellerimi
Sevda yüklü yüreğimi
Sevgi dolu gözlerimi
Kuruttun yazıklar olsun

Nerde telefondaki o tatlı sözler
Ve hüzünbaz sevişmeler
Olur olmaz verdiğin sözler
Yalanmış tutmadın yazıklar olsun

Tabutum oldu bedenim
Kurudu damağım dilim
Ve şu Çağlayan yüreğim
Susturdun yazıklar olsun

Gözün kara kalbin kara
Aklın fikrin havalarda
Yüreğimi cansız At’a
Bindirdin yazıklar olsun.
Haydar Ünver

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yazıklar olsun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yazıklar olsun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAZIKLAR OLSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Hasret_İM
Hasret_İM, @hasret-im
19.12.2012 20:25:17
5 puan verdi
Gözün kara kalbin kara
Aklın fikrin havalarda
Yüreğimi cansız At’a
Bindirdin yazıklar olsun. Olsun be canın sağolsun usta.Selamlar olsun.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL