Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
ÖZER AHMET
ÖZER AHMET

ANLADIM BU AŞK!!!! SENLE OLMAYACAK

Yorum

ANLADIM BU AŞK!!!! SENLE OLMAYACAK

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1115

Okunma

ANLADIM BU AŞK!!!! SENLE OLMAYACAK

ANLADIM BU AŞK!!!! SENLE OLMAYACAK


ağlayacak olsam dünden ağlardım
biliyordum bu gün gideceğini
bunun için sana hep uzak oldum
biliyordum bir gün biteceğini

bu garip gönlümü taş mı sandın sen
git haydi git burdan herşeyini yak
üç günlük hevesi aşk mı sandın sen
anladım bu aşk!!! senle olmayacak

yalvaracak olsam şimdi yalvarmam
ama!!! sana değmez yapmayacağım
acılarla dolu o günlerimi
ama!!! sana mutlak yollayacağım

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Anladım bu aşk!!!! senle olmayacak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anladım bu aşk!!!! senle olmayacak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ANLADIM BU AŞK!!!! SENLE OLMAYACAK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL