Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
bayahku
bayahku

HATIRLA BENİ

Yorum

HATIRLA BENİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

706

Okunma

HATIRLA BENİ

Yemyeşil örtüler içinde
Bir tabut görürsen
Beni hatırla
Hatırla;
Ben ki seni deli gibi seven
Ben ki ölen,senin uğrunda
Senin için tüm hayatını veren
Seni;bir şiir okurcasına
Ve tanrıya yakarırcasına seven
Yok ettiğin,o acımasız sevginle
Yakıp kül ettiğin,derdinle
Ve heran heryerde seninle
Olduğunu bile bile
Terk edip gittiğin;
Zavallı beni
Ve işte o an silerek tüm düşüncelerini
Yalnız ve yalnız hatırla beni

22.03.1979

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hatırla beni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hatırla beni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HATIRLA BENİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL