Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
Çile Vapuru
Çile Vapuru

ÇİLE VAPURU...

Yorum

ÇİLE VAPURU...

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1025

Okunma

ÇİLE VAPURU...

ÇİLE VAPURU...

Çile vapurunun bir yolcusuyum,
Ne zaman nerede duracağı belli değil,
Sallansa iskeleden bir el,bir kol,
İnip inmeyeceğim belli değil,

Vapurun içine baktım penceremden,
Herkes bir yere tutunmuş puskun,
Kimse kimseyle konuşmuyor, neden?
Suratlar asık,dudaklar suskun.

Yıkılsın bu sessizlik duvarı,
Niçin bu vurdum duymazlık,
Daha ne kadar sürecek,
Çile vapurunda bu yolculuk.
1991

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Çile vapuru... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Çile vapuru... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÇİLE VAPURU... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL