Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Palyaço66
Palyaço66

YOKSUN

Yorum

YOKSUN

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

815

Okunma

YOKSUN

YOKSUN

Batan güneşin hüznü gibi,
Koyu,siyah bir mateme bürünmüş,
Bütün dünyam...
Mil çekilmş gibi gözlerime,
Sen yoksun ya, sevgili,
Sabahlar olmaz,
Olsa da güneş doğmaz...


F.H.K
06/12/2012
İstanbul

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Yoksun Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yoksun şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YOKSUN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Umut Arın
Umut Arın, @umutarin
7.12.2012 19:40:46
5 puan verdi
kısa ama etkiliydi güzeldi gerçekden kutlarım yüreginize saglık sevgi ve saygılarmla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL