Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
GÖKKUŞAĞI55
GÖKKUŞAĞI55

SUSTU

Yorum

SUSTU

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

786

Okunma

SUSTU


giden belki gelir diye gözleri dalmış mavi gökyüzüne,,
sahilde çıplak ayaklarını kum örtmüş rüzgar vurmuş yüzüne
elini koymuş yanağına gözlerinden hayat damlıyordu
elinde siğarası her çektiğin de yüreğin de ufuk yanıyordu
sesizliği martılar bozmuştu uzaklarda bir gemi geliyordu,
kaldırdı başını baktı ufka sirenler için de sevdiği geçiyordu
elini kaldırdı salladı amma karşılık bulamadı
incildi ruhu dal gibi kaldı orta yerde
akıttı içinde ki zehri tuttu evin yolunu
horlanarak yaşamak ne demek öğrendi
sustu
Sustu
hayat darbesine sustu

İrfan KÖKTEN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sustu Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sustu şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SUSTU şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL