Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
smmmbozkurt
smmmbozkurt

NEREDESİN SEN

Yorum

NEREDESİN SEN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

846

Okunma

NEREDESİN SEN

Yolunu beklerim bak aylar oldu
Sesini duymak bile hayli güç oldu
Yokluğun günden güne ağır oldu
Neredesin ey sevgili, neredesin sen...

Nice zaman oldu görüşmeyeli
Hatır, gönül, meşk etmeyeli
Unuttunmu geçen güzel günleri
Neredesin ey sevgili, neredesin sen...

Bilirim beklemek boş artık seni
Avuturum yalanlarla ben hep kendimi
Böylesi de kafi bana inan ki
Neredesin ey sevgili, neredesin sen...

Gün gelir elbet bir gün dönersin
Belki beni de görmek istersin
Ne haldedir acep diye sorarsın
Neredesin ey sevgili, neresdesin sen...

03/12/2012-İST.
Ülkü BOZKURT

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Neredesin sen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Neredesin sen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
NEREDESİN SEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL