Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
TC Sami Arlan
TC Sami Arlan

Bilemez ki..

Yorum

Bilemez ki..

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

791

Okunma

Bilemez ki..

Bilemez ki..

Bir ömür geçse de unutmaz seven
Anıları getirip önüne sersen
Neler mi canlanır o sessiz yüzde
Neler coşmaktadır kalpte aheste.

Çevirirsen zamanı geçmişe yine
Son kalan anı çalar bu beste
Sevgiyle titreşip coşar anılar
Neleri saklıyor bu ağlayan gözler
Biraz dermanı olsa titrer mi dizler
Bir anlık canlansa sevgiler, sözler..

Dalarken maziye belki bir anlık
Gülüşte yerleşir biraz pişmanlık
Rüyada görülen tatlı can mısın
Yoksa bir hayal mi hicran mısın..

Bir anlık nasıl da bir hüzün çöker
Âşıklar sevse de hep hicran çeker
Bilmez ki canlanan bir aşk hikâyesi
Her gönül çekmiştir sevda çilesi
Bir haykırış gibidir yoktur güftesi
Bir aşk hikâyesi canlandı bitti, değerdi belki
Bilinmez ki...

Sami Arlan..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bilemez ki.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bilemez ki.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bilemez ki.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL