Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
atmaca90
atmaca90

bende ki sen

Yorum

bende ki sen

( 1 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

961

Okunma

bende ki sen

Ay ışığına gem vurmuş gözlerin
Bir demet sevgiye muhtaç
Ağlar durur göz bebeklerin
Ağlar, ağlar ağlar....
Dün, bugün ,yarın
Aklımda bir yavru umut
Küçük mü küçük
Büyüyor büyüyor büyüyor
Ve sen onu hükmediyorsun ,
Bir yağlı urgana
Başı dik.
Eğilmez, boynu urganda olsa da,
Suç bendeki sende mi
Yoksa ;
Sende olamayan bende mi..
Büyütseydin umutlarımı bağrında
Vermeseydin cellatların eline
Şimdi yoksul ve öksüz bedenim
Sende olamayan
Seninle olamayan
Duygularım...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bende ki sen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bende ki sen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bende ki sen şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
byzt
byzt, @byzt
1.12.2012 23:16:50
5 puan verdi
Acaba o diger siirinizin adi nedir?Onuda okumak isterim tskler.Ve devamini dilerim
bi varmışım bi yokmuşum
bi varmışım bi yokmuşum, @bivarmisimbiyokmusum
1.12.2012 08:06:18



sen demişsiniz ya şair, gerisi boş..
byzt
byzt, @byzt
1.12.2012 04:48:20
5 puan verdi
Cok guzel..Hayirli sabahlar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL