Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
tevhit
tevhit

Sevdama karşılık ver

Yorum

Sevdama karşılık ver

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1054

Okunma

Sevdama karşılık ver

Sevdama karşılık ver

Dünyada menendi yok gül dolu topraklarım
Bana cefa çektirme sevdama karşılık ver
Günden güne sararıp soluyor yapraklarım
Bana çile çektirme aşkını bağrıma ser

Canı candan ayırır gözlerdeki haz ellik
Bir canı cana bağlar celal daki özellik
Dünyada çok sevilir cemaldeki güzellik
Bana cefa çektirme sevdama karşılık ver

Kadere baş eyen kalp kederiyle yoğrulur
Sevda çeken güzeller aşk yeliyle savrulur
Dert üstüne dert alan dem hanede yorulur
Bana çile çektirme aşkını bağrıma ser


Ferit Battal

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sevdama karşılık ver Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevdama karşılık ver şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevdama karşılık ver şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL