Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
apanceneli
apanceneli

HEPSİ YALANMIŞ

Yorum

HEPSİ YALANMIŞ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

832

Okunma

HEPSİ YALANMIŞ

BİLMEM NEREYE GİTTİ DOST BİLDİKLERİM
İYİ GÜNDE YANIMDA OLAN KARDEŞLERİM.
KARA GÜNÜMDE KAYBOLDULAR ANSIZIN
HANİ KARDEŞ,DOST DEYİP BİLDİKLERİM...


DEMEK YALANMIŞ DÜNYA ÜZERİNDEKİLER
OYSA BEN NE KADAR DA GÜVENİRDİM DOSTLARA
ANLADIM BOŞA GEÇİYOR KOCA ÖMRÜM,
KIRILDI KALBİM SARDI HERYERİMİ SAVMAZ YARA...


KİMSELERE GÜVENİMDE KALMADI DÜNYADA
HERKES OLMUŞ MADDEYE BAĞIMLI HASTA,
DOSTMUŞ,KARDEŞMİŞ PALAVRA AZİZİM
TIRNAĞIN VARSA BAŞINI KAŞI BE USTA...

RABBİM DÜŞERMİSİN KİMSELERİ EŞE DOSTA
YOKSA SONU OLMAZ KALP KIRIKLIĞIDIR
KENDİ İŞİNİ YAP OLMA MUHTAÇ KİMSEYE,
BUNU İYİ EZBERLE BÖYLE BİL...


APANCENELİ

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Hepsi yalanmış Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hepsi yalanmış şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
HEPSİ YALANMIŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL