Kötülük etmeden pişman olmanın en iyi şekli, iyilik etmektir. bretonne
muzaffer40
muzaffer40

TAHTARAVALLİ //

Yorum

TAHTARAVALLİ //

( 2 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1177

Okunma

TAHTARAVALLİ //

TAHTARAVALLİ //


en yalnızlığımda
en yorgunluğumda
en uykusuzluğumda
ve çok özlediğimde
yaptığım ilk iş
tahtaravallime binmek olur

bir ucunda ben
tahtaravallimin
yukarıda
öte başında
ağır basan
hayallerim
özlemlerim
hasretim
umutlarım
düşlerim
sevgim/sevdalarım

bir ucunda varlığım
bindiğim tahtaravallinin
öte ucunda yokluğum
bir ucunda hiçliğim
öte de çokluğum
ağır basar bir yana
sığındığım çocukluğum

n’olur tahtaravallim
indirme beni kollarından
çevirme beni
çocukluğumun
dönmez yollarından
sana sığındım
tutunup da kollarından

n’olur !...


*muzaffer yıldırım

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Tahtaravalli // Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tahtaravalli // şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TAHTARAVALLİ // şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
rsmcnb
rsmcnb, @rsmcnb
29.11.2012 20:15:11
Çocukluğa doğru yol almak güzel de hocam, ölçüyü kaçırmadan diyorum.

Saygılarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL