Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
TC Sami Arlan
TC Sami Arlan

Beraberken..

Yorum

Beraberken..

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1062

Okunma

Beraberken..

Beraberken..

Vakit öğleyi yeni geçmişti
Sulusepken kar atıştırıyor
Daha yoğun bir yağış bekleyen gökyüzü
Griydi, başımızın üstünde uzayıp giden
Masmavi gökyüzü kış uzaklarda gibi
Gökyüzüne uzanmış dikine çam ağaçları
Esinti soğuk ama dondurucu hava yoktu
Çamların yeni yeni yeşeren çimlerin kokusu
Derin nefes alarak ne güzel haz duyuyorduk
Başımızın üstüne kümelenmiş bulutlar
Gökyüzünde ne güzel sürükleniyorlardı
Uzaklarda yalnız bir şahin daireler çiziyor
Bir manolyanın gölgesinde durduk nefeslendik
Sisli bir gece senin fotoğrafını çekmiştim
Şimdiye kadar gördüğüm en büyük manolya
Siyah gövdesi pörsümüş dalları aşağıyaydı
Kot pantolonunla ateş böcekleri arasında
Harika romantik Kazdağı gecesinde beraberdik..

Sami Arlan..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Beraberken.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beraberken.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Beraberken.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL