Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
bayahku
bayahku

O....!

Yorum

O....!

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

902

Okunma

O....!

Bilmem neden ağlıyorum
Döküyorum gözyaşlarımı cömertce
Kulağımda eski bir melodi nağmesi
Hep onu arıyorum gündüz gece

Hayalimde o kalbimde o
Heran heryerde yanımda o
Ayrılmak imkansız ondan
Ayrılsam bile hep benimle o

Ayrılık benim için ölüm
Solacak kalbimdeki tek gülüm
Ben onun için hala üzgünüm
Benim içinde üzgün mü acaba o..!

05.10.1978

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

O....! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz O....! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
O....! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
22.11.2012 22:29:25
5 puan verdi
Kaleminiz daim olsun harika bir duygu seliydi,içimizde kocaman O lar var
yürekden kutluyor saygılar sunuyorum..


© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL