Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
İsmail Civelek
İsmail Civelek

Sevgilim Yüzünden

Yorum

Sevgilim Yüzünden

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1057

Okunma

Sevgilim Yüzünden

Sevgilim Yüzünden

Gelmeyin üstüme bu kadar benim
Boğuluyorum sıkılıyorum
Rahat bırakın beni kendi dünyamda
Zaten gönlümce yaşamıyorum

Neler geldi bilinmez garip başıma
Ağlamaktan yanmaktan gülemiyorum
Sevgilim yüzünden kaldım gariban
Sürünüyorumda bakın ölemiyorum

Her aşk böyle çaresizse
Benim gibi sevenler ne yapsın
Atıp ateşte yakamazsınki
Yakanlar yıkanlar utansın

Yazan - İsmail Civelek
Develi Köyü
Pamukkale
Denizli

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sevgilim yüzünden Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevgilim yüzünden şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sevgilim Yüzünden şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL