Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
cengizh@n
cengizh@n

yaşayan çeker

Yorum

yaşayan çeker

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

828

Okunma

yaşayan çeker



hayat denen
bu meçhul yolculukta
her canlı bir gün
beklenmedik bir anda
mutlaka gider
belki hasta yatağında
belki de en güzel anında
zamanı gelince
teker teker
ölene ne olur
bilinmez ama
asıl çileyi
yaşayan çeker

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Yaşayan çeker Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaşayan çeker şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yaşayan çeker şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Sürmeli Peri
Sürmeli Peri, @surmeliperi
29.3.2008 03:31:19
yaşayan çeker




hayat denen
bu meçhul yolculukta
her canlı bir gün
beklenmedik bir anda
mutlaka gider
belki hasta yatağında
belkide en güzel anında
zamanı gelince
teker teker
ölene ne olur
bilinmez ama
asıl çileyi
yaşayan çeker


aslinda öyle zannediyoruz cileyi yasayan ceker diye
ama bizi öldükten sonra ne cilelerin beklediklerinden haberimiz yok...

kutlarim sizi ve kaleminizi...
sevgilerimle...

Sürmeli Peri tarafından 3/29/2008 3:31:41 AM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL