Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
umutefe
umutefe

SEVMİŞ NE YAPSIN

Yorum

SEVMİŞ NE YAPSIN

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1058

Okunma

SEVMİŞ NE YAPSIN


İster ona kızsınlar

İster mecnun desinler

Bagırsınlar essinler

Sevmiş seni ne yapsın




O’nu aklına kazı

Selam ver bazı bazı

Bir senden almış hazı

Sevmiş seni ne yapsın



Garip bir kul olsa da

Dertler onu bulsa da

Herkes ona gülse de

Sevmiş seni ne yapsın



Yenilir onun aşı

Yüreği mercan taşı

Tazedir gönül yaşı

Sevmiş seni ne yapsın



Bir seni görür gözü

Bey oğlu beydir özü

Ümit’in güldür yüzü

Sevmiş seni ne yapsın


Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sevmiş ne yapsın Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevmiş ne yapsın şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVMİŞ NE YAPSIN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gül ESEN
Gül ESEN, @gulesensancar
11.11.2012 23:56:50
5 puan verdi
Yolu yanlış olsa da
Dertler onu bulsa da
Herkes ona gülse de
Sevmiş seni ne yapsın


aşka gülenlere..aşka düşsünler diye beddua etsem mi acaba ...diye düşündüm..feleğini şaşırır valla..

kalemin daim olsun kardeşim..bu şiirini beğendim...zevkle okudum..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL