Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
byrmsr
byrmsr

oradan buradan - X

Yorum

oradan buradan - X

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

960

Okunma

oradan buradan - X

oradan buradan - X

“yaşarken aşkı doyasıya yaşamalı
kutsalı günahsız yaşayıp kutsamalı

gel boşa geçirmeyelim böyle zamanı
ölürken şehadet kurtarır mı imanı

önce niyet gelir sonra iş yap yakıştır
yanlış yerini örtüp herkesi bakıştır

güzel şeyler söylerdim olsaydı gözlerin
yerine geçerdi hoş bir bakış sözlerin

aşk yarası bu izi kalır yara gider
kalbin kanatlanır uçup da yara gider

gel o güzel yalanlarınla kandır beni
yalan ama sevdiğine inandır beni

ne yapsak ayıp yasak suç günah kabahat
peki kabul günahsızsan ilk taşı sen at

bu kadar kasma bulunur senden alası
vazgeçilmezsin başımın tatlı belası

eşikte durma gir içeri ey mutluluk
girmezsen eğer çıkmaz dışarı suçluluk
*
gel birlikte yanalım ol aşığın eşi
lodostur aşka göre cehennem ateşi…” 07.11.2012
bayram eser


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Oradan buradan - x Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Oradan buradan - x şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
oradan buradan - X şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL