Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
nuhkenis
nuhkenis

sana yine yanacağım

Yorum

sana yine yanacağım

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

705

Okunma

sana yine yanacağım

Yalan olsa bütün sözlerin
Her sözcüğüne inanacağım
Yağmur indirsen denizler döksen
Sen söndür… sana yine yanacağım


Dağları yükselt üstünden aşacağım
Hayalde düşte olsun kavuşacağım
Küllerimden tekrar tutuşacağım
Sen söndür…sana yine yanacağım

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sana yine yanacağım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sana yine yanacağım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sana yine yanacağım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ö.ç.m
ö.ç.m, @o-c-m
5.11.2012 18:19:14
Hayalde düşte olsun kavuşacağım
Küllerimden tekrar tutuşacağım

Bu dizeler en başarılı olanlarıydı. Tebrikler.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL