Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
taruz
taruz

2 aydır

Yorum

2 aydır

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

940

Okunma

2 aydır


uykularımın duygularımın düşmanısın
ömrümün gönlümün pişmanısın
unutamadığım herşeyin kaynağısın
bilmem ki sana ne desem
belki de sana ne demesem

sana ne yakışırdı acaba
hayatımın tek aşkı mı
yoksa tek hatası mı
ismini koymak çok zor

nefret ettiğin şeyi çok seviyorsun
öfke duyuyorsun çok özlüyorsun
öldüreyim diyorsun değmez diyorsun
birde bakıyorsun ki
iğrenç birisi olduğu halde
bir şekilde aklında
izahını yapamamak çıldırtıyor insanı
sabır ediyorum iki aydır
hala aynı her şey
zaman ilaç sensen
ne kadar daha bana yardım etmeyeceksin

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
2 aydır Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz 2 aydır şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
2 aydır şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL