Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
İrfankarabuluT
İrfankarabuluT

Feryadım Sessizce

Yorum

Feryadım Sessizce

( 3 kişi )

4

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

788

Okunma

Feryadım Sessizce

Feryadım Sessizce

Sessiz feryadım,
Gizli fırtınamsın.
Bırak hasretleri hayalleri,
Mutluluk seni sarsın.
Sen ufuklara dalarken,
Gözlerinde kaybolmak.
Uyurken gözlerinde yaş olup,
Ağlamak.
Ne güzel olurdu,
Bebeğim.
Çıldırır kahrederim,
Hayatımı mahfederim.
Sen olmayınca,
Bu şehirde kalmam giderim.
Gidişin ölüm olur bana,
Söner güneşim,
Olmaz yarınım.
Sen başkasına ait olduğunda,
Bitanem.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Feryadım sessizce Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Feryadım sessizce şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Feryadım Sessizce şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Nermin Akkan
Nermin Akkan, @nerminakkan
24.3.2013 18:26:41
5 puan verdi
dimdik,ayakta ve umutta kalmaktır doğru olana.Yürektir çoğunda acıya dalan Ama olmaz asla terkedildiği için ölen.Ve kazana hep devam edendir.
suskun nokta
suskun nokta, @suskun-nokta
3.11.2012 00:57:36
5 puan verdi
sabır ve herseye ragmen şükür
lamour
lamour, @lamour
2.11.2012 17:20:55
5 puan verdi
acı..
leb-i şima
leb-i şima, @leb-isima
2.11.2012 17:00:37
Zor...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL