Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
gölgeli meşhur

Yalnız

Yorum

Yalnız

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

949

Okunma

Yalnız

YALNIZ

Gülümde yok canımda
Yorulan kalbim yalnız
Ele batan dikende
Ömrümce gönlüm yalnız

Bir sultanım olmadı
Dost arayıp bulmadı
Hatırımı sormadı
Vefasız mazim yalnız

Dertleştim kalemimle
Ağladım gökyüzüne
Döküldü boş sayfaya
İhtiyar hayat yalnız

Hastalık belim büktü
Alkış ümit yeşertip
Gülücükler açmadı
Gelecek, geçmiş yalnız.

FATİH GÜLER

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yalnız Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yalnız şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yalnız şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL