Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
meselci
meselci

Bitmez Olanlar

Yorum

Bitmez Olanlar

( 2 kişi )

3

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

641

Okunma

Bitmez Olanlar






bitmez eldeki
akıldaki
ve gönüldeki anlam.



devamını
fazlasını
yarını merak eder insanoğlu/kızı.




bitmez
gözün
sözün
ve özün istekleri.



birkaç adım ileriye
biraz sonraya
ve az öteye meyillidir adem/havva nesli.






Mehmet Selim ÇİÇEK
30 Ekim 2012, 14.28, Kızıltepe

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bitmez olanlar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bitmez olanlar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bitmez Olanlar şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Esra karakuş
Esra karakuş, @esra-karakus
31.10.2012 09:02:01
tebrikler kardesim :))
leb-i şima
leb-i şima, @leb-isima
30.10.2012 14:36:30

Belki...

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL