Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
hectorıa
hectorıa

özümseme

Yorum

özümseme

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

835

Okunma

özümseme

zamanın unuttugu anlar vardır, sessizliğe bırakılan,
hatırlamak istendiğinde utangaç çocuklar gibi kaçan,
tebessüme ya da gözyaşına hapsolmuş..
bazen göğsüne saplanmış bıçak acısı gibi gelen,
bazende yarabandına sarılı küçük bir yara,
ödenen bedellerle sarılmış..
acılarla sevinçler aynı sandıkta durmuyor,
oysa aynı gökyüzü altında,
aynı kalpten çalınmış..
dün geçti, yarın çok daha geç olacak,
bugünden açılsın kapalı gözler, hazırım desin hayata,
aynı yollar kapalı artık, zor ve yarım bırakılmış..
bir kagıt, bir kalem yetecek, uzanmak için dokunulmaza,
saklanmak anlamsız meçhullerde,
yalnızlığın sessizliğine sarılmış..

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Özümseme Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Özümseme şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
özümseme şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL