Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
hamitkaraca
hamitkaraca

DERTLE BARIŞTIM

Yorum

DERTLE BARIŞTIM

( 3 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

870

Okunma

DERTLE BARIŞTIM

her acıya derde şimdi alıştım
dertli kervanına bende karıştım
gözyaşımı koydum şimdi kadehe
her gece içtimde dertle barıştım


siz benim derdimi bilemezsiniz
yürekte acımı göremezsiniz
yaşanan acımı silemezsiniz
her gece içtimde dertle karıştım

zaman daralıyor vakit geçiyor
beni hergün felek dara itiyor
yürekten damlayıp canım bitiyor
her gece içtimde dertle yarıştım

ben sensiz bu candan usandım
bir gün geri döner gelirsin sandım
hasretine her gün yürekten yandım
her gece içtimde dertle buluştum

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Dertle barıştım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dertle barıştım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DERTLE BARIŞTIM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Fazilet Bayraktar (M-Kiba
Fazilet Bayraktar (M-Kiba, @fazilet-bayraktar-m-kibar-gul
18.10.2012 09:47:43
5 puan verdi
Akıcı,zevkle okunan bir tarzı vardı.
Hüzün oldukça hissettiriyor kendini.
Kutlarım,sevgilerimle SAYGIMLA Hamit bey...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL