Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
akilli46
akilli46

Unuttum

Yorum

Unuttum

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

736

Okunma

Unuttum


Unuttum
Neyi unutamadığımı
Unuttum sevmeyi
Sevilmenin imkansızlığını
Anladım.

Dinledim
Apar topar binilen
Belediye otobüsündeydi hayatım
Geçip gitti, ardından
Seyrettim

Konuştum
Bazen herkesle, bazen kendimle
Hep doğruları söyledim desem yalan olur.
Yalan da olsa
Sevildim.

Yürüdüm
Aşka doğru, mütereddid adımlarla
Ulaştığım yer neresi
Nereden gelmiştim
Unuttum…

17.10.2012


Ahmet KEKİLLİ

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Unuttum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Unuttum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Unuttum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL