Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
realduman
realduman

TELDEN TELE

Yorum

TELDEN TELE

6

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

819

Okunma

TELDEN TELE





her telden çalan telim

her tenden çalan tenim

var benim

herkesin tenine benzeyen

herkesin tenine benzemeyen

de benim

sen de olsaydın benim

ben de olmazdı tenim


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Telden tele Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Telden tele şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
TELDEN TELE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Guldane Dal
Guldane Dal, @guldanedal
23.12.2007 02:39:35
sen de olsaydin benim
ben de olmazdi tenim ....

Gercekten kisa ama anlamli bir siir , kutlarim sizi , sevgilerimle ...........
müberra gönen
müberra gönen, @muberragonen
24.11.2007 22:39:47
Müthiş zekice !
Bu duman siteye yayılır yakında...
Selçuk KILIÇ
Selçuk KILIÇ, @selcukkili
19.11.2007 20:46:15
Farklı ve güzel bir şiirdi...
Tebrikler, selamlar
kardanadam
kardanadam, @kardanadam
19.11.2007 00:25:58
çok güzeldi duman
kutlarım
asran
asran, @asran
19.11.2007 00:24:16

:)

sevgilerimle...
alwaysyou
alwaysyou, @alwaysyou
18.11.2007 22:59:04
farkı farketmek denir buna bayreal
zekice idi
kutluyorum çok
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL